Naslovna » BG servis » Sve gradske ulice prohodne

Sve gradske ulice prohodne

Sve ulice prvog prioriteta su čiste i prohodne za saobraćaj, a ekipe „Beograd-puta“ angažovane su na održavanju prvog i čišćenju ulica drugog pririteta, kažu u Zimskoj službi ovog komunalnog preduzeća.

– Na ulicama je 50 kamiona i 24 specijalna „multikar“ vozila, saobraćajnice prvog prioriteta su očišćene, a održava se i drugi prioritet. Do sada nije bilo problema, sneg sporadično pada, a zbog jačeg vetra, naše ekipe se vraćaju na neke deonice više puta. U stalnom smo kontaktu sa kolegama iz GSP „Beograd“ i „Laste“ i do sada nismo imali nijednu prijavu, a situacija je zadovoljavajuća i u obodnim delovima grada. Sve naše ekipe biće i dalje na gradskim ulicama i ne očekujemo veće probleme u radu – kaže Predrag Pejović, dispečer Zimske službe JKP „Beograd-put“.

U jutarnjem špicu saobraćaj je bio otežan na najvažnijim lokacijama, a najgore je bilo na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu. Očekuju se i veći zastoji u popodnevnom špicu, kako zbog snega tako i zbog predstojećeg vikenda. (Beoinfo)

loading...