Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vaya Con Dios 12. oktobra u Areni

Vaya Con Dios 12. oktobra u Areni

Legendarni belgijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn (Dani Klein) nastupiće u okviru oproštajne turneje u Kombank areni, 12. oktobra.Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: „Nah neh nah”, „Johnny”, „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 dinara za parter (sedenje), 1.700 dinara (stajanje) i 2.400 i 2.600 dinara za tribine, od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank arene i putem sajta www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju; njihovi prethodni koncerti bili su rasprodati a na poslednji u Kombank arenu dolaze u oktobru da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regionu.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Sufs (Dirk Schoufs) i Vili Lambregt (Willy Lambregt). Svetsku slavu su postigli, pored pomenutih, i pesmama „What’s a Woman?“, „Heading for a Fall“, „Sunny Days“ i „Don’t Break My Heart“.

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i tri miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom „Memoirs”.

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank areni organizuje produkcija Playlive. (danubeogradu.rs)