Naslovna » BG svaštara » Književnost » Vulkan: L. Mari Adlin – Tajna
Vulkan: L. Mari Adlin - Tajna

Vulkan: L. Mari Adlin – Tajna

Vulkan izdavaštvo objavilo je erotski roman „Tajna“ koji potpisuje L. Mari Adlin, što je, u stvari, pseudonim kanadske spisateljice, Lize Gabrijel. Knjigu je preveo Vladan Stojanović.

Život Kesi Robišo postao je jednoličan kao i smeđa košulja koju nosi dok konobariše u jednom malom kafiću u Nju Orleansu. Pošto joj je pre šest godina umro muž, život joj se sveo na odlaske i dolaske sa posla i ona čezne za čarima izazova.

Kada jedna tajanstvena i prelepa žena zaboravi dnevnik u kafiću, Kesi ne može da odoli a da ga ne pročita. Listajući stranice, otkriva najintimnije detalje njenog života i saznaje za glamurozno tajno društvo u kojem seksualno oslobođene žene pomažu drugim ženama da stupe u dodir s najmoćnijim delom svog bića i ostvare besramne, skrivene želje. Svaka od njih nosi zlatnu narukvicu sa privescima koji simbolično označavaju korake ka sveobuhvatnoj seksualnoj emancipaciji.

Kesi se pridružuje ovom društvu i, korak po korak, ostvaruje svoje fantazije, koje postaju sve intenzivnije i odigravaju se širom Nju Orleansa, ali uglavnom u Zdanju, predivnoj kući koja je sedište Tajne. Malo-pomalo, Kesi će od povučene i stidljive žene koja više ne može da pronađe uzbuđenje u životu evoluirati u ženu razigrane, putene seksualnosti.

Ona je iskoristila svoju priliku za novi početak. Hoćete li i vi? (danubeogradu.rs)