Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beyonce u Srbiji – tema svih svetskih medija

Beyonce u Srbiji – tema svih svetskih medija

Kombank arena, Beograd i Srbija zbog fantastičnog sinoćnog koncerta Beyoncé na otvaranju svetske turneje, našli su se u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija!

O koncertu su pisali The Sun, Yahoo News UK, Daily Mail, Huffington Post, Marie Claire, Reuters, Vogue i mnogi drugi.

„Ako je Beyoncé želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom ‘Mrs. Carter’ to sasvim sigurno uspela!“ – navodi britanski Daily mail.

„Koncert je bio uspešan a Bey je pred sam kraj držala i zastavu Srbije što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala: ‘Hvala ti, Srbijo!’ – prenosi Marie Claire.

„Beyoncé je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju“ – javlja Capital FM.

Koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u Kombank areni, najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu, Jay Z-ju: „Da li si video koliko su ovi ljudi divni?!“, kao i dugo pozdravljanje i primanje čestitki od svih koji su se tada našli u bekstejdžu Kombank arene.

Beyonce je po dolasku u Beograd odlučila da se ceo koncert snima i zamolila da se za to nabave specijalni kranovi i kamere. Snimale su se i dugotrajne probe koje je vodila a ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu kao i u filmu po završetku turneje. (danubeogradu.rs)

FOTOGRAFIJE SA KONCERTA »