Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dani Beograda: Vasil Hadžimanov bend

Dani Beograda: Vasil Hadžimanov bend

U okviru manifestacije Dani Beograda, Vasil Hadžimanov bend održaće koncert u petak, 19. aprila od 20.00, u Centru za kulturu Rakovica (Miška Kranjca 7).

Poznat po svojoj autentičnosti Vasil Hadžimanov bend, te večeri predstaviće numere sa prethodnih albuma, kao i sa najnovijeg „Taka i taka stvar“. Inače, nije iznenađenje što se koncert ovog benda održava baš u okviru manifestacije Dani Beograda jer su njegovi članovi učestvovali u projektu reditelja Gorana Paskaljevića i snimili dokumentarni film o Beogradu, za Arte televiziju.

Tradicionalna manifestacija, Dani Beograda, koja svakog proleća slavi duh naše prestonice, u Rakovici će biti otvorena 18. aprila likovnom izložbom najboljih dečijih radova, učenika Osnovnih škola sa teritorije opštine Rakovica. Tog dana biće održana i priredba na kojoj će biti proglašen pobednik prethodno raspisanog literarnog konkursa. Iste večeri, posetioce očekuje i koncert „Muzika vremena – veče Vagnera“, na kome će nastupiti pijanista Mirko Jorgović i Andrej Grujić.

Ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.