Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elvis Jackson u Domu omladine, 12. aprila

Elvis Jackson u Domu omladine, 12. aprila

Bend Elvis Jackson proslaviće petnaest godina uspešnog rada u petak, 12. aprila od 21.30, u Domu omladine Beograda.

U godini kada slave petnaest godina rada Elvis Jackson objaviće peti studijski album koji su već najavilii video singlom „Window“, koji predstavlja bend u izdanju iza scene, odnosno prikazano je ono što se dešava u bekstejdžu, hotelskim sobama, itd. Nova pesma naišla je na odličan prijem kod fanova grupe i svrstana je rame uz rame sa najvećim i dobro poznatim hitovima poput „This Time“, „Street 45“, „Dry Your Tears“, „Hawaiian club“.

„Pesma je malo drugačija od ostalih koje će se naći na novom albumu. Nastala je pre nekoliko godina, ostala je nedovršena, ali ove godine naći će svoje mesto na našem novom CD-u. U realizaciji nam je pomogao gostujući muzičar Davor Klarič, koji je svojim Hammond elementima doprineo punijem zvuku. Ovo je lična ispovest u vezi sa našim koncertnim nastupima, ili parabola našeg gledanja sa pozornice prema publici. Opisuje osećanje i energiju koja se može osetiti samo na živim nastupima. Pogled na zadovoljnu i srećnu publiku isti je kao pogled kroz prozor sa spektakularnim prizorom. Zadovoljna publika osvetljava naš dan“, inspirativno je opisao pesmu Buda, pevač benda.

≡≡≡≡≡ Aprilski koncerti u Domu omladine Beograda »

Pre izlaska novog albuma, Elvis Jackson održaće mini turneju u četiri gradova na prostoru nekadašnje Jugoslavije. Karte se mogu kupiti preko Eventim sistema po ceni od 700 dinara, a na dan koncerta koštaće 900 dinara.

Elvis Jackson redovno su, tokom godina, nastupali u klubovima ali i na festivalskim pozornicama u Srbiji. Ovog puta srpskoj publici prestaviće presek svojih najvećih hitova, ali i neke od pesama sa predstojećeg novog albuma, koji će biti prezentovan i na mnogobrojnim festivalima i velikoj balkanskoj turneji tokom 2013. godine.

Zanimljivo je da su se dve numere benda Elvis Jackson nedavno našle u igrici „Filip Flisar Ski Cross“, koja je proglašena za najbolju u februaru mesecu.

Dan posle nastupa u srpskoj prestonici, bend gostuje u Novom Sadu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.