Naslovna » Izlasci » Pozorište » Fajront Republika uživo u Domu omladine, 16. aprila
Fajront Republika (foto: Aleksandar Zec)
Fajront Republika (foto: Aleksandar Zec)

Fajront Republika uživo u Domu omladine, 16. aprila

U utorak, 16. aprila od 21.00, u Domu omladine Beograda (Makedonska 22) biće održano još jedno izdanje programa „Fajront Republika“.

Posle premijere 25. marta, kada je gostovala ekipa serije „Državni posao“, ovoga puta u cilju promovisanja kvalitetnih i kreativnih humorističkih snaga ove zemlje, u goste Zorana Kesića dolaze autori sajta Njuz.net. Njihove vesti, koje nas svakodnevno zasmejavaju i čine da malo lakše ‘progutamo’ one prave, predstavljaju najbolji lek protiv često nepodnošljive realnosti, kao i beg u neku šareniju, veseliju, izmaštanu stvarnost.

Desetine, pa čak i stotine hiljada poseta dnevno sajtu Njuz.net dovoljno govore o razmerama ovog internet fenomena. Konačno ćemo moći da vidimo ko se krije iza svih tih neodoljivih tekstova i vesti, a Njuzovci će imati i težak zadatak da odluče da li će potpisati dokument koji će im Fajront Republika ponuditi.

Naime, kako saznajemo iz izvora bliskih predsedniku Fajront Republike, Njuz.net će biti pred teškom dilemom: da li da ostane bez njuza, ili bez neta.

Uz standardni osvrt na aktuelnu društveno-političko-rijaliti-kriznu situaciju, domaćin i voditelj Zoran Kesić izvešće sa bendom Kesa i Bombone nekoliko duhovitih pesama.

Cena ulaznice: 500 dinara, u prodaji preko Eventim mreže. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.