Naslovna » Izlasci » Film » Film „Utočište“ od 18. aprila u bioskopima
Utočište

Film „Utočište“ od 18. aprila u bioskopima

Ljubavni triler „Utočište“ (Safe Haven) biće prikazan u okviru prvog događaja „Ladies Night“ u bioskopu Cineplexx Delta City, 18. aprila od 20.00.

Kupci karata za ove projekcije dobijaju na poklon magazin Grazia i piće Somersby po ceni od 300 dinara..

Tajanstvena mlada žena stiže u gradić u Severnoj Karolini gde nevoljno pronalazi novu ljubav u usamljenom udovcu. Ovo je potresan romantičan triler Nikolasa Sparksa, autora bestselera čiji su romani inspirisali filmove „Beležnica“ i „Dragi Džon“.

Kejti Feldman (Džulijen Haf) stiže u maleni priobalski grad Sautport u Severnoj Karolini, gde želi da započne novi, mirniji život. Iznajmiće oronulu kolibu i prihvatiće posao konobarice u lokalnom kafiću, u nadi da će ostati neprimetna. Međutim, uprkos gotovo neprobojnim emotivnim zidovima koje je izgradila kako bi se zaštitila, privući će je istinski topla i prijatna, usko povezana zajednica, a posebno vlasnik prodavnice, Aleks (Džoš Dumel), i njegovo dvoje dece.

Kejti će postepeno ponovo naučiti da veruje ljudima, a Aleks i njegova deca će je naučiti da opet voli. Ali ništa nije jednostavno, jer je njena novostečena sreća ugrožena stravičnim tajnama koje je još progone. Kad misteriozni stranac dođe u gradić i počne da postavlja pitanja o Kejti, njena prošlost će je možda sustići. Iako će joj svaki instinkt nalagati da pobegne, Kejti odlučuje da mora da zaštiti svoj novi život, dok bude ponovo otkrivala značenje požrtvovanja i posvećenosti u ovoj uzbudljivoj i napetoj priči o nadi, opstanku, i snazi prave ljubavi.

Film „Utočište“ od 18. aprila biće na repertoarima bioskopa Kolosej i Cineplexx Delta City. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.