Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Obojeni program u Gun Clubu, 10. maja

Obojeni program u Gun Clubu, 10. maja

Na zahtev beogradske publike Obojeni program će ponovo nastupiti u prestonici, 10. maja u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10).

Obojeni program će podsetiti Beograđane na hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, ali i aktuelne pesme sa albuma „Kako to misliš: mi?“ (Odličan hrčak, 2012) zahvaljujući kojem su ponovo u žiži interesovanja. Izdanje „Kako to misliš: mi?“ čitaoci Popboks magazina i slušaoci Radio Beograda 202 proglasili su najboljim domaćim albumom u 2012. godini! Čitaoci Popboksa su singl „Svaka definicija gubitak je slobode“ izglasali za najbolju domaću pesmu u prethodnoj godini, a koncert koji je Obojeni program održao 13. oktobra u Domu omladine Beograda uvrstili su među tri najbolja u 2012. godini!

Beogradski nastup u Gun Clubu biće prvi u nizu koncertnih aktivnosti koje očekuju Obojeni program ovog proleća. Bend će prvi put u novoj postavi (dva basa, bubanj i glas) nastupiti u Crnoj Gori, i to u 8. juna na zatvaranju podgoričkog Underhill festivala, a koncert će održati i u irskom gradu Derry, ovogodišnjoj britanskoj prestonici kulture, u okviru kulturne razmene koju su sa ovim gradom ostvarili organizatori Exit festivala.

Cena ulaznice je 600 dinara (10.00-24.00; u kafeu Šikarica, Skadarska 22). (danubeogradu.rs)