Naslovna » Turizam » Otvaranje Dvorskog kompleksa za obilaske 13. aprila

Otvaranje Dvorskog kompleksa za obilaske 13. aprila

Ovogodišnje ture obilaska Dvorskog kompleksa na Dedinju organizuju se za građane svakog vikenda od 13. aprila do 26. oktobra u dva termina: od 11.00 i od 14.00.

Organizator je Dvorski kompleks u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda.

Obilasci Kraljevskog i Belog dvora organizovani su tako da se posetioci uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča upoznaju sa istorijom, umetnošću i kulturom tokom dvočasovne šetnje Dvorskim kompleksom. Tokom programa, obilaze se velelepna zdanja Kraljevskog i Belog dvora, kao i Dvorska kapela posvećena Svetom Andreju Prvozvanom, krsnoj slavi kraljevske porodice.

Postoji mogućnost organizovanja grupnih poseta radnim danima i vanrednih obilazaka uz prethodnu najavu. Ulaznica uključuje organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Broj ljudi u grupi je ograničen na pedeset.

Kao i prethodnih godina, škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja zainteresovana za posetu Dvorskom kompleksu mogu se najaviti direktno Kancelariji prestolonaslednika Aleksandra na telefon 011/3064-014 ili putem elektronske pošte kancelarija@dvor.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.