Naslovna » Turizam » Ponovo kreće „Lastina“ kružna tura do Avale

Ponovo kreće „Lastina“ kružna tura do Avale

Od subote, 27. aprila, ponovo će biti uspostavljena „Lastina“ kružna tura „Iz srca grada do Avale“.

Za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremilo je dosta novina, a od 1. maja počinje i razgledanje grada otvorenim autobusom.

„Lastin“ otvoreni autobus do Avale polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, u 10.00, 13.00 i 16.00, dok je povratak planiran za 12.00, 15.00 i 18.00. Karte se mogu kupiti u „Lastinim“ turističkim agencijama u Balkanskoj 35-39 i na Savskom trgu 1a, kao i u turističko-informativnim centrima TOB-a. Prvog dana karte do Avale će biti 50 odsto niže.

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ će u sredu, 1. maja, početi sa turom obilaska prestonice otvorenim autobusom. Trasa kretanja otvorenog autobusa po prestonici – „Open top“ ostala je ista. Do 15. juna ovaj otvoreni autobus će saobraćati svakodnevno od 16.00 sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Razgledanje otvorenim autobisom sa audio vodičem traje 90 minuta, a turisti će moći da na srpskom, engleskom, italijanskom, španskom, francuskom, nemačkom, ruskom ili grčkom jeziku čuju sve zanimljivosti o glavnom gradu Srbije.

Cena karata za razgledanje grada i za Avalu ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, tako da će karte za odrasle iznositi 500, a za decu do 14 godina 300 dinara. (Beoinfo)

loading...