Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Rammstein stiže u Beograd na dan koncerta, 28. aprila

Rammstein stiže u Beograd na dan koncerta, 28. aprila

Novi spektakl kontroverzih Nemaca, benda Rammstein, stiže u Kombank arenu, u nedelju, 28. aprila. Masivna oprema dolazi u 21. šleperu i sedam autobusa a momci iz benda stižu u Beograd na dan koncerta iz Italije.

Sa najavom nove turneje, Rammstein je već istakao da je novi spektakl njihovo olujno i snažno ponovno rođenje. U Areni će biti postavljena velika bina iz četiri dela u jednom delu Arene koje se „roluje“ do pozicije za koncert; a očekuje se i veliki broj specijalnih efekata koji će činiti crveni dim, „vatrene“ komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete…

Za svoje potrebe dok su u Beogradu, Rammstein je zamolio za četiri prostorije za bend, jednu svlačionicu gde će biti smešteni kostimi i jednu za afterparty. Kao i prošli put, propusnice za žurku dobijaće fanovi tokom koncerta. Za uređenje ovih prostorija nema posebnih uslova sem jednog – da bude jednostavno i sa ukusom namešteno.

O ishrani celokupnog tehničkog osoblja kao i benda, brinuće njihova lična ketering služba koja putuje sa turnejom. Pre izlaska na scenu, pojedini članovi benda opuštaju se uz jogu tako da će im na raspologanju biti instruktor joge.

Set lista na nedavno održanom koncertu u Barseloni bila je sledeća tako da se pretpostavlja da će slična biti i na koncertu u Beogradu: Ich tu dir weh,
Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?, Keine Lust, Sehnsucht, Asche zu Asche, Feuer frei!, Wiener Blut, Mein Teil, Mein Herz brennt (Piano Version), Benzin, Du riechst so gut, Links 2-3-4, Du hast, Bück dich (Rammstein-Intro), Ohne dich; bis: Sonne, Ich wil i Pussy.

Interesovanje za koncert je veliko a ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC.

Pre Rammsteina, kao podrška nastupiće DJ Joe Letz iz Combichrista. Joe prati Rammstein na celoj turneji izvodeći Rammstein DJ set i ekskluzivne remikse. (danubeogradu.rs)