Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vrooom u KC „Grad“, 12. aprila

Vrooom u KC „Grad“, 12. aprila

Grupa Vrooom održaće koncert 12. aprila od 22.30 u Kulturnom centru „Grad“ (Braće Krsmanović 4). Cena ulaznice je 300 dinara.

Na koncertu će biti premijerno izvedene neke pesme koje će se početkom leta pojaviti na njihovom novom albumu, uključujući i singl „Output“ čije se objavljivanje očekuje u drugoj polovini aprila.

Još energičniji zvuk obojen savremenim electro i synthpunk motivima uz Marka Grubića i Lava Bratušu izvešće Tamara Kojić (glas), koja je već nastupala sa Vrooomom i sasvim novi član Tamara Bijelić (glas i klavijature). Iz opravdanih, a lepih razloga, Vanja Vukotić će narednih godinu dana biti posvećena samo studijskom radu sa grupom.

Posle koncerta publiku očekuje eklektičan i intrigantan DJ set, koji će početi zajedničkim nastupom Vroooma i DJ dua sa kojim će grupa u bliskoj budućnosti sarađivati, a čiji će identitet biti sakriven do samog nastupa.

Promociju novog singla Vrooom će održati i u Novom sadu 26. aprila, a zatim sledi niz koncerata na kojima će se između ostalog predstaviti novi album čije se objavljivanje planira za početak leta. (danubeogradu.rs)

loading...