Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » XX Katapult u Delta City-ju

XX Katapult u Delta City-ju

Modna manifestacija „Katapult“, aktuelna je od danas do 29. aprila, u atrijumu šoping-mola Delta City.

Ukoliko ste bar jednom u toku meseca pomislili kako treba da „osvežite“ svoj garderober ili da se obradujete novim modnim detaljem, obavezno posetite jubilarni dvadeseti „Katapult“.

To je mesto na kome posetioci mogu da pronađu sve ono što je potrebno da njihov stil i dom zablistaju punim sjajem: modne detalje, atraktivnu garderobu, kao i maštovite dekorativne predmete za kuću. Sa dolaskom proleća više od 100 dizajnejra pripremilo je nove kreacije i kolekcije. Kroz „Katapult“ do sada je promovisano više od 1.000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Neki od posebno interesantnih izlagača su „Groovy geeks“, koji proizvode nakit od satnih mehanizama, „MK Style“, nakit od poludragog kamenja, „Tammy Cosmetics“, kolekcija nakita „Unikat“, kolekcija garderobe za devojčice „Princezina haljina“ i drugi.

Svi posetioci Delta City-ja imaće priliku da pogledaju i kupe nove kreacije i kolekcije mladih umetnika i dizajnera svakog dana, od 10.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)