Naslovna » BG svaštara » Promocije » Za Svetski dan knjige – akcija „Knjiga za 1 dinar“

Za Svetski dan knjige – akcija „Knjiga za 1 dinar“

Izdavačka kuća Laguna i ove godine 23. aprila obeležava Svetski dan knjige i za svoje čitaoce pripremila je promotivne akcije.

Samo 23. aprila u svim knjižarama Delfi i Laguninom klubu čitalaca (Resavska 33) kupovinom dve ili više Laguninih knjiga koje nisu na već postojećim akcijama svi posetioci biće u mogućnosti da kupe jedan od deset odabranih naslova za jedan dinar.

Knjige koje će moći da se kupite za jedan dinar su: „Zločini“ (Ferdinand fon Širah), „Flešmen“ (Džordž Mekdonald Frejzer), „Prekrijte joj lice“ (P. D. Džejms), „Svet najbolji od svih“ (Kim Monzo), „Kazanova mi je rekao“ (Suzan Svon), „Ka jugu“ (Dani Laferijer), „I onda mi pojede tipomamce“ (Luiz Renison), „Zemljopiščeva biblioteka“ (Džon Fasman), „Praotac“ (Brus Fejler) i „Ne znam kako joj polazi za rukom“ (Alison Pirson).

Na ovoj akciji će važiti članski i količinski popusti. Popust ne važi za knjige na akciji „3 za 999“ i na akciji u saradnji sa nedeljnikom Vreme.

Tog dana, 23. aprila, u svim knjižarama Delfi biće obezbeđen popust od 15 odsto na Lagunine naslove koji nisu na već postojećim akcijama za sve članove biblioteka. Na ovoj akciji ne važe članski i količinski popusti.

U nedelji koja obeležava Svetski dan knjige na sajtu knjižara Delfi (delfi.rs) važiće specijalni popusti od 20 odsto na sve Lagunine naslove, zatim 25 odsto na naslove sa aktuelne top-liste i 15 odsto na naslove drugih izdavača. Takođe, mogu da se obezbede knjige sa potpisom autora koje će biti na popustu od 20 odsto.

Uz svaku kupovinu preko sajta www.delfi.rs pored popusta pripremljeni su i pokloni iznenađenja. (danubeogradu.rs)