Naslovna » Izlasci » Film » „Zambezija“ premijerno u bioskopu Cineplexx
Zambezija

„Zambezija“ premijerno u bioskopu Cineplexx

Animirani avantura „Zambezija“ (Zambezia 3D) premijerno će biti prikazana u bioskopu Cineplexx Delta City, 6. i 7. aprila. Film, sinhronizovan na srpski, od 11. aprila biće na repertoarima beogradskih bioskopa.

Na rubu veličanstvenih Viktorijinih vodopada, smestio se užurbani grad ptica po imenu Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kome ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru. Naš junak, Kai (mladi soko), uprkos očevom protivljenju, odlučuje da napusti ovu tvrđavu mira u želji da se pridruži prestižnom jatu čuvara.

Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom, već su za to potrebni privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.

Povodom premijere, 6. aprila od 14.00 do 17.00, gostovaće glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji: Marko Marković, Dubravka Kovljanić, Milica Janketić, Marko Janketić i Pavle Jerinić. Mališani će moći da se druže sa njima, crtaju u kreativnoj radionici i da osvoje neki DVD animirani film.

Reditelj najboljeg južnoafričkog filma prošle godine je Vejn Tornli, a ovim junacima glasove su pozajmili Semjuel L. Džekson, Džef Goldblum, Lionard Nimoj. (danubeogradu.rs)

POGLEDAJTE REPERTOAR BIOSKOPA CINEPLEXX »