Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Balašević peva pod vedrim nebom
Đorđe Balašević
Đorđe Balašević

Balašević peva pod vedrim nebom

Sve pripreme za večerašnji koncert Đorđa Balaševića na Kalemegdanu su završene, a po proceni meteorologa u Beogradu se očekuje vedra noć bez padavina.

Koncert pod sloganom „Osmeh se vratio u Beograd“ će se održati po planu sa početkom tačno u 21.00, a kapije se otvaraju već od 18.00. U parku ispod bedema Beogradske tvrđave najavljen je dolazak publike iz cele Srbije i regiona koji ne propuštaju koncerte Panonskog mornara. Najveći balkanski kantautor sinoć je održao tonsku probu na kojoj je sa Panonskom mornaricom spremao niz vanvremenskih pesama iz karijere duge četiri decenije.

Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena Beograd…) koje će raditi do 20.00 tokom celog dana. Ulaznice se prodaju po nepromenjenim cenama od 1.990 i 2.590 dinara za prvu i drugu zonu partera, te 3.200 dinara za najveće fanove ispred bine.

Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša (videti na mapi), a koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će svi koji stignu danas u Beograd moći od 16.00 do 22.00 da nabave svoje ulaznice za veliki Balaševićev koncert na Kalemegdanu.

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, a danas od 12.00 do subote u dva ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“. (danubeogradu.rs)

loading...