Naslovna » Izlasci » Festivali » Beogradska nedelja umetnosti: Modna revija „Young Walk“
Beogradska nedelja umetnosti
Beogradska nedelja umetnosti

Beogradska nedelja umetnosti: Modna revija „Young Walk“

Treća Beogradska nedelja umetnosti biće održana od 28. juna do 7. jula na više lokacija u Beogradu.

Pored radionica i predavanja iz različitih sfera kreativnih industrija, izložbi, koncerata, balkanskog takmičenja u ekstremnim sportovima, filmskog i dečjeg programa, 28. juna biće priređena revija mladih dizajnera „Young Walk“. Ova revija će ujedno i otvoriti treću Beogradsku nedelju umetnosti.

Cilj revije je da afirmiše i promoviše studente dizajna i mlade dizajnere iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije proglasiće najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom. Dizajneri mogu prijaviti na konkurs svoje kolekcije odeće. Svaki dizajner prikazaće dve odabrane kreacije.

Prijava za konkurs treba da sadrži: fotografije kolekcije koju dizajner prijavljuje (neograničen broj kreacija), fotografiju dizajnera i kratku biografiju.

Prijavu poslati na mejl office.bnu@gmail.com do 10. juna, sa naznakom učešće na reviji „Young Walk“. Proglašenje pobednika konkursa je 20. jun na sajtu bnu.rs.

Uskoro ćemo objaviti više informacija i program. (danubeogradu.rs)

loading...