Naslovna » Porodica » Berza igračaka i dečja radionica „Jumping Clay“, 25. maja
Berza igračaka
Berza igračaka

Berza igračaka i dečja radionica „Jumping Clay“, 25. maja

JP „Beogradska tvrđava“ i Klub ljubitelja igračaka organizuju, po drugi put, Berzu igračaka na Beogradskoj tvrđavi u subotu, 25. majaod 10.00 do 15.00, kod fontane „Borba“.

Razmena, kupovina i prodaja igračaka nije namenjena samo deci, već i odraslima, a glavna aktivnost biće usmerena i na humanitarnu akcija. Cilj berze je da se prikupi što više igračaka za decu u okviru akcije „Srce za decu“, kao i za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. U akciji će uzeti učešća i deca iz Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – Dnevni boravak Stari grad.

U isto vreme, na Muzičkom paviljonu održaće se dečje radionice „Jumping Clay“ u kojima će deca učiti osnove tehnike modeliranja i moći da naprave svoje kreacije. „Jumping Clay“ je najinovativnija, najnetoksičnija i najdivnija glina na svetu. Uz pomoć instruktora, deca će učiti osnove modelovanja 25. i 26. maja i 1. i 2. juna. Prva radionica traje od 10.00 do 12.00, a druga od 12.00 do 14.00. U radionici mogu da učestvuju i roditelji. Prijavljivanje je  na mejl decja.radionica@beogradskatvrdjava.co.rs. (Beoinfo)

loading...