Naslovna » Izlasci » Festivali » Bike Rock Fest: Najveći moto skup u regionu

Bike Rock Fest: Najveći moto skup u regionu

Prvi festival ljubitelja Harley-Davidson motora i rock ‘n’ rolla, Bike Rock Fest, biće održan od 30. maja do 2. juna na Kalemegdanu.

Među izvođačima koji će nastupiti su Toni Montano, Despot (Aca Seltik), Bandx (AC/DC real tribute), Gale & Najda, Galija, Dado Topić & Time, Koffin Kats (SAD), Kraljevski apartman, Age of Aquarius, Swichblades, Retroaktiv, Full Houze (Grčka), Piloti, Yu grupa, Atomsko sklonište, Džepovi, a na bini će se pojaviti i još poznatih muzičara, kao gosti iznenađenja.

Pored bogatog muzičkog sadržaja, festival obiluje i drugim zanimljivostima. Posebna atrakcija će biti izbor za Miss Bike Rock Festa, a pobednica ovog takmičenja će se takmičiti na izboru za Miss Moto u Italiji u septembru. Najzanimljiviji segment festivala koji je namenjen i za odrasle i za mališane će svakako biti zabavni park, koji će biti opremljen motodromom, vrteškama i svim drugim zabavnim igraonicama.

Bike Rock Village, kamp za bajkere, biće opremljen DJ binom, kao i svim potrebnim stvarima za prijatno kampovanje (tuševi, sanitarni čvor, izlagački štandovi, ugostiteljski objekti, itd). Kamp je pretežno ekološkog karaktera, tako da će se vršiti i prikupljanje starih guma i akumulatora od motora, kao i baterija od telefona.

Za sprovođenje ekološkog reda i održavanje pozitivnog raspoloženja biće zadužen Vrač logora Rambo Amadeus. Vrač logora će takođe da nadgleda pečenje mesa na solarnu energiju (pečenje uz pomoć SunGrilla).

Očekuje se da će festival posetiti više od 5.000 motociklista iz regiona i cele Evrope, i više od 100.000 fanova rock muzike.

Za detaljnije informacije, posetite sajt festivala bikerockfest.com. (danubeogradu.rs)

loading...