Naslovna » BG svaštara » Promocije » CISCO Connect 2013 – vreme je za nove internet tehnologije

CISCO Connect 2013 – vreme je za nove internet tehnologije

Kompanija Cisco je na ovogodišnjem CISCO Connect 2013 skupu koji je okupio više od 800 regionalnih IT stručnjaka i novinara u Dubrovniku još jednom pokazala da je svetski lider u oblasti razvoja mrežnih i internet tehnologija.

Glavna tema skupa bila su dalja unapređenja internet tehnologija i njihovo implementiranje u sve segmente ljudskog života. Tokom trajanja skupa skoro na svim predavanjima se diskutovalo o velikim promenama koje nas uskoro očekuju na internetu, kao i o njihovom direktnom uticaju na poslovanja malih, srednjih i velikih preduzeća.

Čelni ljudi kompanije CISCO za ovu regiju predstaili su i najrazličitija rešenja za brz i pouzdan prenos video sadržaja, kao i niz novih tehnologoija za sinhronizaciju svih računarskih komponenti u okviru preduzeća i njihovu lakšu kontrolu, odnosno upravljanje.

Kao što je i najavljeno CISCO Connect 2013 je otvorio Peter Hajdu – generalni direktor ove kompanije za Jugoistočnu Evropu koji je u okviru uvodnog govora skrenuo pažnju na značajna ulaganja CISCO-a u najrazličitije regionalne poslove, implementiranje najnovijih mrežnih tehnologija u brojna preduzeća, edukacione ustanove i uopšte sva privredna okruženja. Za sve što je CISCO uradio i radi u regiji Hajdu kaže da je značajno uticalo na bolji, lepši i kreativniji život svakog svakog pojedinca.

Uvodna prezentacija otkrila je i deo daljih planova kompanije CISCO za unapređenje svojih akademija (iste veoma uspešno posluju u Srbiji), čiji je uticaj na tržištu znanja veoma, veoma veliki. Suma sumarum CISCO Connect 2013 ostaće upamćen kao regionalni skup koji je najvio novu eru interneta, internet poslovnja i bržeg i lakšeg prenosa informacija kako u kući i kancelariji, tako i u pokretu.