Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Dani mature 2013 u Delta City-ju
Dani mature

Dani mature 2013 u Delta City-ju

U atrijumu šoping mola Delta City, od 13. do 15. maja (10.00-22.00), biće održani Dani mature 2013.

Na kraju svake školske godine maturantima osnovnih i srednjih škola glavna je tema matursko veče – šta obući i gde pronaći garderobu?! U okviru ove manifestacije, najnovije kolekcije predstaviće 30 modnih brendova, a maturanti će moći da dobiju besplatne modne savete od šminkera, stilista i fotografa kako da što bolje izgledaju na proslavi.

Za vreme trajanja manifestacije maturanti će moći da se besplatno posavetuju sa stilistima kako da se najbolje obuku u trendu, ali i u skladu sa svojom figurom i budžetom kojim raspolažu. Takođe, imaće priliku da pogledaju, ali i probaju, kreacije modnih brendova među kojima su Nora Monde, Iv haljine, Dunja haljine, Kroko, Zid 2, Moj krojač, kao i kolekcije dizajnerki Jelene Dragane Ugričić i Bojane Ilić.

Pored garderobe, brojni dizajneri nakita će obradovati maturantkinje interesantnim i unikatnim nakitom kojim će upotpuniti svoju toaletu. Za potpuni doživljaj mature pobrinuće se i šminkerka Nina Ćalić koja će šminkati maturantkinje i savetovati ih kako da izgledaju što lepše. Na kraju, fotograf će ih slikati kako bi stekli pravi doživljaj i generalnu probu maturske večeri. (danubeogradu.rs)

loading...