Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Depeche Mode: Besplatni taxi vaučeri na Ušću
Petar Strugar
Petar Strugar

Depeche Mode: Besplatni taxi vaučeri na Ušću

U okviru koncerta Depeche Mode, koji će biti održan 19. maja na Ušću, Tuborg nastavlja kampanju odgovorne konzumacije alkohola „Ako pijem, ne vozim. Ako vozim, ne pijem“.

Na dan koncerta, 19. maja, specijalna „Tuborg policija“ ponudiće svim prisutnima na Ušću mogućnost da utvrde nivo alkohola u krvi uz pomoć jednokratnih alkometara. Oni, čija je količina alkohola u krvi iznad dozvoljene, dobiće besplatan taxi vaučer, kako bi se bezbedno vratili kući, dok će ostali učesnici u aktivaciji poneti sa sobom uspomenu sa koncerta u vidu zanimljivih Tuborg poklona.

„Iako je pred svaki izlazak u grad ili posete koncertima i festivalima, mladima najbitniji provod, uvek treba imati razvijenu svest o mogućim posledicama vožnje pod dejstvom alkohola, koje su vrlo često kobne. Tuborg nije samo pokretač zabave, već i odgovorni član u društvu, koji već godinama unazad na različite načine promoviše odgovornu konzumaciju alkohola, kroz kampanju ‘Ako vozim, ne pijem. Ako pijem, ne vozim’. Naša akcija ne treba da bude jednokratna poruka samo posetiocima festivala, već i podsećanje svim vozačima da kada su za volanom, u svojim rukama drže svoj, ali i živote svojih saputnika“, izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija.

Akciju su podržali i poznati reper Igor Lazić Niggor, kao i glumac Petar Strugar, koji će i na dan koncerta promovisati odgovornu konzumaciju alkohola i Tuborg aktivaciju.

„Dobra zabava jeste važna, ali je sigurnost uvek na prvom mestu. Nikada ne pijem kada vozim, jer mi je moja bezbednost i bezbednost drugih najvažnija. Kada se opustite uz čašicu pića, uvek je lakše prošetati se ili vratiti se taksijem kući, nego snositi mnogo ozbiljnije posledice“, izjavio je Petar Strugar.

Osim aktivacije na dan koncerta, od ponedeljka 13. do petka 17. aprila, posetioci Tuborg Facebook stranice, imaćem mogućnost da učestvuju u specijalnoj aplikacijii i da na najzanimljiviji način opišu zašto ne treba voziti pod uticajem alkohola. Deset najinteresantnijih predloga biće nagrađeni taksi vaučerima i objavljeni na Tuborg stranici u subotu, 18. aprila. (danubeogradu.rs)