Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Disciplin A Kitschme u Mikser House-u, 25. maja
Disciplin A Kitschme

Disciplin A Kitschme u Mikser House-u, 25. maja

Posle dve godine pauze nastupa pred beogradskom publikom, Disciplin A Kitschme će (iznenada) nastupiti u Mikser House-u, 25. maja od 21.00.

Ekskluzivnom koncertu prethodiće premijerno prikazivanje Kojinog novog muzičkog filma „Video Uf!“, iscrpne vizuelizacije istoimenog albuma Disciplin A Kitschme. Koncert je uvod u muzički program Mikser festivala, koji počinje tri dana kasnije – 28. maja, i traje do 2. juna.

Grupa trenutno radi na novom materijalu i ponovnom bogaćenju zvučne slike Disciplin A Kitschme, a u iščekivanju njegovog izlaska, Disciplina će, uz šetnju kroz bogati repertoar svoje višedecenijske karijere, izvesti i pesme sa poslednjeg albuma „Uf!“ koje sugerišu Kojinu doslednost u britkom i preciznom zapažanju fundametalnih društvenih problema, donoseći energiju koja danas toliko nedostaje na domaćoj sceni.

„Video Uf!“ je video izdanje skraćene verzije novog albuma koje, uz četiri ranije viđena spota, sadrži potpuno nove video-zahvate za ostalih šest numera. Urađen kao kolaž video snimaka snimljenih profesionalnim i amaterskim kamerama/mobilnim telefonima i profesionalnih/amaterskih/internet fotografija, uz sirove i nadahnute animacije lidera grupe, „Video Uf!“ predstavlja esenciju „uradi sam“ estetike. Projekcija filma je u 22.00.

Karte za koncert Disciplin A Kitschme se mogu kupiti u Mikser House-u i na svim prodajnim mestima Eventim-a po promo ceni od 650 dinara do 20. maja, odnosno za 750 dinara od 21. maja. (danubeogradu.rs)

loading...