Naslovna » BG svaštara » Fotomaraton u Delta City-ju, 11. i 12. maja
Fotomaraton - Delta City
Fotomaraton - Delta City

Fotomaraton u Delta City-ju, 11. i 12. maja

Manifestacija namenjena svim zaljubljenicima u fotografiju, Delta City Fotomaraton 2013, biće održana ovog vikenda, 11. i 12. maja, u Delta City-ju. Takmičenje će početi u subotu, u 15.00, ispred šoping mola, a završiće se u nedelju, u 19.00.

Koncept manifestacije, koja je do sada održana u više od 20 svetskih gradova, je da se kroz fotografije prikažu najzanimljiviji delovi šoping-mola, naglašavajući pritom maštovitost, kreativnost i spontanost. Fotomaratonci će za dva dana imati osam tema za slikanje i ukupno osam sati na raspolaganju da naprave 16 fotografija, po dve za svaku temu.

Za vreme trajanja takmičenja učesnici će na kotrolnom punktu u tačno određeno vreme (u 16.00, 17.00, 18.00 i 19.00 oba dana) prebacivati dve najbolje fotografije na zadatu temu i dobijati novu. Fotografije će u toku takmičenja biti postavljane na zvaničnu Facebook stranicu Delta City-ja kako bi svi fanovi mogli da ih pogledaju.

U ponedeljak, 13. maja, zahvaljujući glasovima stručnog žirija, biće proglašeni pobednici, odnosno tri najbolje fotografije koje će biti objavljene na sajtu Delta City-ja i na Facebook stranici. (danubeogradu.rs)