Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gibonni u Areni, 25. oktobra
Gibonni

Gibonni u Areni, 25. oktobra

Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, nastupiće 25. oktobra po prvi put u Beogradu!

Koncertom u Kombank areni, u organizaciji AAA produkcije, Gibonni će promovisati novi album album „20th Century Man“ i predstaviti sve pesme iz svog legendarnog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima bogatu karijeru koja traje više od 20 godina.

Posle rekordno rasprodatih koncerata u Subotici 2010. godine i tročasovnog spektakla koji je Gibonni priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se da održi svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu. Publika će na koncertu u Kombank areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku da čuje i nove pesme.

Najveći Gibonnijevi hitovi kao što su „Libar“,“Mirakul“, „Ne odustajem“,“Tempera“, „Oprosti“, od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji, kao i u Hrvatskoj. Svaka pesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo ko izgradio i očuvao sopstveni muzički identitet. Gibonni je podjednako cenjen kao autor i pesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pesme.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni počinje u ponedeljak, 13. maja, na prodajnim mestima Gigstix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova gigstix.com, kombankarena.com i eventim.rs. Ulaznice se prodaju po ceni od 2.490 dinara za parter, 3.490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990 dinara za lože. (danubeogradu.rs)