Naslovna » Izlasci » Izložbe » Izložba Transformers igračaka, 11. i 12. maja
Transformers
Transformers

Izložba Transformers igračaka, 11. i 12. maja

Tokom vikenda, 11. i 12. maja, u Centru za kulturu i sport „Šumice“ biće otvorena druga izložba Transformers igračaka sa celokupnim prikazom ove franšize.

Biće prikazani razni kolekcionarski primerci igračaka iz svih serijala ove franšize koja već 29 godina fascinira i decu i one malo starije. Posetioci će moći da vide i figure stare više od 25 godina čija se vrednost na svetskim aukcijama veoma visoko kotira. Događaj će biti ispraćen video zapisima crtanog filma „Transformers“, koji je popularnost kod nas stekao krajem 80-ih godina, naročito u vreme prikazivanja na tadašnjem kanalu RTB1, u nezaboravnoj sinhronizaciji naših poznatih glumaca: Nikole Simića, Vlastimira Đuze Stoјiljkovića, Nade Blam, Ljubiše Baje Bačića i Miroslava Bijelića.

Izložba Transformers igračaka je nesvakidašnja jer se tek drugi put organizuje na našim prostorima, dok u svetu postoje vrlo popularne i veoma posećene konvencije ovog tipa. Organizatori su kolekcionari igračaka Transformers, koji su, kao veliki ljubitelji svega što ima veze sa transformišućim robotima, osnovali i registrovali svoje udruženje pod nazivom „TransFans Srbija“.

Radno vreme je od 10.00 do 20.00, a cena ulaznice je 100 dinara. (danubeogradu.rs)