Naslovna » BG svaštara » Promocije » Jat Airways: avio karte od 99 EUR za evropske destinacije

Jat Airways: avio karte od 99 EUR za evropske destinacije

Od 17. do 31. maja u prodaji će biti jeftinije avio karte kompanije Jat Airways za letove iz Beograda do tridesetak gradova Evrope.

Za putovanja od 18. maja do 30. juna u ponudi su povratne avio karte od 99 evra iz srpske prestonice za Podgoricu, Tivat i Skoplje. Za 109 evra mogu se kupiti karte do Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Pule i Ohrida – i nazad. Karta Beograd – Beč – Beograd košta od 119 evra, a povratni letovi za Štutgart i Solun za deset evra su skuplji – 129 evra.

Do Dizeldorfa, Atine i Istanbula može se leteti za već od 149 evra, dok se povratne karte od 159 evra kupuju za Cirih, Rim, Milano, Stokholm, Geteborg i Kopenhagen. Cena od 169 evra važi za karte iz Beograda do Brisela, Berlina i Frankfurta i nazad, dok je karta do Amsterdama – 179 evra.

Popularna cena povratne karte do Pariza je od 209 evra, a do Moskve od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu – Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja – karte za svoje povratno putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni već od 219 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. Promotivna akcija od 20. do 30. juna važi samo za letove iz Istanbula, Atine, Skoplja i Rima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.