Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Otvaranje bašte KST-a, 31. maja
ZAA
ZAA

Otvaranje bašte KST-a, 31. maja

Za petak, 31. maja u 23.00, zakazano je otvaranje bašte KST-a, a sviraće Eyesburn, ZAA i Sixpack. Cena karte je 500 dinara.

Eyesburn je beogradski reggae-hard core bend, oformljen 1994. godine. Svoj prvi album (Freedomized) snimili su uživo u KST-u iste godine. Ali, to je samo jedan od razloga što nastupaju na ovom koncertu. Od osnivanja do danas uticali su na mlade muzičare. Iako su pauzirali od 2007. do 2011. njihova muzika i dalje je aktuelna i rado slušana. Poslednjeg dana maja podsetiće publiku na stare hitove, ali i svirati pesme sa novog albuma.

Six Pack je pank rock bend iz Smederevske Palanke. Prepoznatljivi su po izuzetno energičnom, a opet melodičnom načinu izražavanja, priznati zbog inteligentnih tekstova i poznati po odličnoj atmosferi na nastupima. Sviraće pesme sa svih šest albuma, a ovo će im biti prvi nastup posle duže pauze.

Bend ZAA iz Kruševca, osnovan je 2008. godine. Njihova muzika je bazirana na ska korenima, začinjena uticajima od jazza do punk zvuka. Do sada su imali više od 120 nastupa, na festivalima u Srbiji, ali i po Evropi. Predstaviće se standardnim repertoarom.

Ulaznice se mogu nabaviti svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 i od srede do subote od 23.00 do 2.30 u Klubu studenata tehnike. (danubeogradu.rs)