Naslovna » Izlasci » Film » „Paklene ulice 6“ premijerno 18. maja
Paklene ulice 6

„Paklene ulice 6“ premijerno 18. maja

U bioskopu Cineplexx Delta City, u subotu, 18. maja od 20.00, premijerno će biti prikazan film „Paklene ulice 6“ (Fast And Furious 6).

Povratničku ekipu zvezda u novom nastavku svetskog blokbastera zasnovanog na brzim trkama, predvode Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson.

Otkako su Dom (Dizel) i Brajan (Voker) izveli pljačku u Riju, srušili carstvo najvažnijeg čoveka i odneli 100 miliona dolara, naši heroji su živeli raštrkani po celom svetu. Ali, nemogućnost da se vrate kući i život u bekstvu čine njihove živote nekompletnim.

U međuvremenu, Hobs (Džonson) prati organizaciju smrtonosnih vozača, profesionalnih ubica u više od 12 zemalja. Njihovom vođi pomaže drugi čovek organizacije, što će se ispostaviti da je Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva, Leti. Jedini način da se zaustavi ova kriminalna banda jeste da se oni nadmudre na ulici, zbog čega će Hobs zamoliti Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Isplata? Pomilovanja za sve njih kako bi mogli da se vrate svojim kućama i porodicama.

Film će se prikazivati u beogradskim bioskopima od 23. maja. (danubeogradu.rs)