Naslovna » Izlasci » Izložbe » Prodajna izložba cipela u KC „Grad“, od 31. maja
Prodajna izložba cipela u KC "Grad"

Prodajna izložba cipela u KC „Grad“, od 31. maja

U Kulturnom centru „Grad“ (Braće Krsmanović 4) biće organizovana velika prodajna izložba cipela „These shoes are made for walking“, od 31. maja (20.00) do 6. juna.

Organizatori su se odlučili za ovakvu postavku videvši kreativni potencijal sa kojim su se susretali tokom raznih projekata, izložbi i susreta sa velikim brojem umetnika. Ovo će biti prva od dve izložbe tokom ove godine.

Kao sto za Helsinki kažu da ima neverovatan broj frizerskih salona, tako se Beograd može pohvaliti velikim brojem prodavnica cipela. Ovo je prilika da svi zainteresovani pogledaju ponudu naših dizajnera, umetnika, ali i kolekcionara i zanatlija u Velikoj galeriji KC „Grad“.

Dizajnirati i proizvesti predmete koji su neizostavni detalj naše svakodnevnice a pritom ne zaboraviti na udobnost, ergonomičnost i aktuelnost nije nimalo lako, pa je zato i broj umetnik i zanatlija koji se bave obućom znatno manji od onih koji se bave garderobom i modnim detaljima.

Izložba je prodajna a svoje kolekcije predstaviće Budislava Keković, Šmizla, Milena Hrastnik, Pavle Nećakov, Nataša Čakić Simić, Milica Marinković, Natalija Pavkov, Snežana Krejić, Lidija Jovanović, Naša Posla, Magdalena Klašnja, Danijela Biškup, Lagami, Natalija Pavkov i drugi. Autor izložbe je Ljudmila Stratimirović, art direktorka KC „Grad“.

Radno vreme galerije je od 14.00 do 20.00. (danubeogradu.rs)