Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Rege u KC „Božidarac“ 10. maja
Aman zaman
Aman zaman

Rege u KC „Božidarac“ 10. maja

U Kulturnom centru „Božidarac“, 10. maja od 21.00, nastupiće Aman zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda.

Balkan Music Box i Vračar Rocks promovišu samo pozitivne vibracije sa stvaralački izuzetno vitalne rege scene Srbije. Tridesetdve godine posle smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike.

Najbolji demo bend u Srbiji 2003. izrastao je u preciznu roots rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su Smoke’n’Soul javnosti predstavili novi singl „Give Thanks and Praises“ koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.

Killo Killo Banda, rege bend iz Vojvodine, kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Završili su snimanje novog albuma „Berba“ i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.

Iz Šumadije dolaze Aman zaman i donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima; savršena razigranost i scenska atrakcija obišla je čitavu Srbiju. Aman zaman trenutno snimaju nove pesme koje će predstaviti beogradskoj publici. (danubeogradu.rs)