Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Shopping Night u Delta City-ju, 10. maja
Shopping Night - Delta City
Shopping Night - Delta City

Shopping Night u Delta City-ju, 10. maja

Tradicionalna šoping manifestacija Perwoll Grazia Shopping Night biće održana u petak, 10. maja od 19.00 do ponoći, u šoping-molu Delta City. Više od 100 brendova obezbediće popuste i do 50 % na modele iz aktuelnih kolekcija za proleće-leto 2013.

Popuste na artikle posetiocima će ponuditi Adidas, Aldo, Bata, Beba Kids, Carpisa, Benetton, Chicco, Sephora, Coincasa, ComTrade Shop, Esprit, Nike, Swarovski, Fashion&Friends, Vulkan, Guess, Nine West, Marks&Spancer i drugi.

Da bio provod bio upotpunjen, kupoholičari će imati priliku da od 20.00, u atrijumu Delta City-ja, uživaju u koncertu Bojana Marovića. Program manifestacije vodiće Ivan Golušin, a provod će početi DJ setom kako bi se zagrejala atmosfera. Najmlađe posetioce zabavljaće klovnovi i animatori, a u 19.30 na glavnoj bini, u atrijumu šoping-mola, očekuje ih predstava Igora Trifunova, našeg najpoznatijeg mađioničara.

Na prvom spratu šoping-mola, diplomci italijanske škole mode i dizajna Accademia del Lusso besplatno će savetovati posetioce kako da se najbolje obuku u trendu, ali i u skladu sa svojom figurom. (danubeogradu.rs)