Naslovna » Izlasci » Sport » Trka u vožnji rolera ispred Delta City-ja

Trka u vožnji rolera ispred Delta City-ja

U ponedeljak, 6. maja od 11.00, biće održana trka u vožnji roler ispred Delta City-ja, u okviru trećeg „Grawe beogradskog roler kupa“.

„Grawe beogradski roler kup 2013“ je promotivno, besplatno, takmičenje u vožnji rolera koje ima za cilj promociju i unapređenje roler sporta u Beogradu, ali i Srbiji, kao i da podstakne decu da se bave sportom. Trku organizuje Roler savez Srbije, u saradnji sa klizačko-rolerskim klubom „Intro Line“ i sportskim klubom „Olimpik“, uz podršku opštine Novi Beograd i šoping-mola Delta City.

Takmičari će biti podeljeni u šest kategorija, u skladu sa uzrastom učesnika. Pravo na učešće imaju svi stariji od osam godina. Dozvoljene su sve vrste rolera i rolšua, a u toku trke je obavezno nošenje kaciga koje će moći i besplatno da se pozajme.

Takmičari će se trkati u sprint disciplini na 100 metara, u parovima. Parovi će biti izvlačeni žrebom, a svakom takmičaru će biti izmereno vreme za koje je prešao dato rastojanje, na osnovu čega će biti rangirani.

Svi zainteresovani „roleraši“ moći će da se prijave za učešće, na dan trke, od 10.00. Info: rolersavez.rs. (danubeogradu.rs)