Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Valter Kocijančić u Gun Clubu, 30. maja
Valter Kocijančić
Valter Kocijančić

Valter Kocijančić u Gun Clubu, 30. maja

Posle 33 godine, pevač i gitarista legendarne grupe Paraf, Valter Kocijančić, nastupiće u Gun Clubu u četvrtak 30. maja od 22.00.

Ulogu jugoslovenskog punk pionira u kultnom bendu Paraf, Valter Kocijančić je završio posle 100 koncerata, jednog singla, jednog LP-a i učešća na kompilaciji „Novi punk val“. Grupa Paraf je nastavila rad bez njega, pojačana zvukom klavijatura i ženskim vokalom (Vim Cola).

Valter je počeo da radi kao nastavnik u osnovnoj školi i trideset godina ostao diskografski „mrtav“. Sa riječkom grupom Mandrili 2010. godine snimio je materijal koji je ubrzo postao i zvanični album, simbolično nazvan „Apstinencija“. Bez mnogo filozofije i želje za propitivanjem tržišta ispalio je rafal kratkih i jasnih punk-rock pesama.

Ni album niti novi koncerti koje će Valter Kocijančić sa svojim bendom održati u Srbiji nisu mamuzanje mrtvog konja niti kolut unatrag u pokušaju pronalaska izgubljenog vremena. Naprotiv, u Gun Clubu nas 30. maja očekuje nastup žestokog rokenrol benda na čijem repertoaru se nalaze nove stvari, ali i dobri stari hitovi koje je proslavio upravo Valter Kocijančić, saopštili su organizatori-

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta i na ulazu u klub ulaznice koštati 600 dinara. Pretprodaja se vrši u kafeu „Šikarica“, Skadarska 22. (danubeogradu.rs)

loading...