Naslovna » Izlasci » Sport » Vaterpolo Liga šampiona: Final Four, 31. maja i 1. juna

Vaterpolo Liga šampiona: Final Four, 31. maja i 1. juna

Vaterpolo savez Srbije i SRC „Banjica“ biće domaćini novog vaterpolo spektakla u glavnom gradu Srbije. LEN vaterpolo Liga šampiona 2012/13 – „Final Four“ biće održan 31. maja i 1. juna, na otvorenom plivalištu SRC Banjica.

Beograd će ugostiti četiri najbolje evropske ekipe koje će se boriti za najvažniji klupski trofej i pokušati da se upišu na listu šampiona Evrope. Prvog dana u polufinalnim susretima igraće (17.00) Partizan i Jug i (20.15) Crvena zvezda i Barceloneta. Drugog dana na programu je utakmica za treće mesto i finale.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima ili da se rezervišu preko sajta eventim.rs. Ulaznice za polufinala i za treće mesto koštaju 750 i 1.200 dinara, a ulaznice za finalni meč koštaju 1.000 i 1.500 dinara.

Ugled koji Srbija ima u svetu vaterpola i kao domaćin značajnog broja velikih međunarodnih takmičenja koje je organizovao Vaterpolo savez Srbije, obećava pravi sportski spektakl koji će promovisati ovaj sport u punom sjaju. (danubeogradu.rs)