Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival Moja posla, 6. juna
Festival Moja posla
Festival Moja posla

Festival Moja posla, 6. juna

U KC „Grad“ (Braće Krsmanović 4), u četvrtak, 6. juna, biće održan Festival Moja posla, za sve srednjoškolce.

Svi koji i dalje razmišljaju šta da upišu i u kom pravcu da razvijaju karijeru, trebalo bi da dođu na Festival Moja posla. Biće organizovana Startap ekskurzija i Revija zanimanja, gde će se zainteresovani upoznati sa uspešnim domaćim kompanijama koje su stvorili mladi i zanimanja budućnosti o kojima retko ko razmišlja.

Odabranih 15 srednjoškolaca i srednjoškolki ići će u posetu startap kompanijama u Beogradu, od 10.00 do 16.00, koje su svojim inovativnim idejama, igrama i aplikacijama osvojile internet.

Na Reviji zanimanja predstaviće se ljudi sa zanimljivim i neobičnim karijerama. Oni će ti govoriti o svom radnom danu, o prednostima i manama posla, uspesima i doživljajima. Revija zanimanja je otvorena za sve od 16.00 do 19.00.

Osim Startap ekskurzije biće organizovana i IT Ekskurziju, poseta najuspešnijim domaćim IT kompanijama, kao što su PS Tech, Infostud i Young Culture koje zapošljavaju stotine inženjera/ki i razvijaju softver za strano tržište. Zainteresovani će saznati kako izgleda raditi u najperspektivnijoj industriji informacionih tehnologija, koja će u narednim godinama zapošljavati veliki broj ljudi!

Istog dana, u KC Gradu, od 11.00 do 19.00, biće organizovana i Otvorena kancelarija. Biće predstavljena moderna karijera, tj. radni dan nekoga ko može da radi bilo kad i bilo gde.

Festival Moja Posla realizuju SEE ICT, Centar Inventiva, Fondacija Divac i organizacija Aktivan život. (danubeogradu.rs)