Naslovna » Izlasci » Festivali » Garage Fire! Campus Fest 2013, 3. jula
The Schtrebers
The Schtrebers

Garage Fire! Campus Fest 2013, 3. jula

Na Letnjoj pozornici Doma kulture „Studentski grad“, 3. jula od 20.00, biće održan Garage Fire! Campus Fest 2013.

Festival će biti održan po peti put, a ove godine nastupiće bendovi iz Srbije i regiona: Threesome, RecycleBeing, The Schtrebers, Saša 21 (Pula), Črni Peter (Ljubljana).

Threesome, surf rok bend, i RecycleBeing, post pankeri, dobro su poznati beogradskoj publici. Iako The Schtrebers postoje već trinaest godina, prvo izdanje objavili su početkom ove godine, pa će predstaviti najnovije hard rok instrumentale.

Pankeri iz Pule, Saša 21, odlikuju se lucidnim stihovima. Frontmena Saleta Verudu dobro poznajemo kao gitaristu i osnivača KUD Idijota. Publici će se predstaviti i ljubljanski Črni Peter, novi tročlani sastav koga je inspirisala muzika pank bendova osamdesetih godina prošlog veka.Za dž

Garage Fire! Campus Fest je jedinstvena muzička manifestacija koja neguje i promoviše autorsku, alternativnu rock & roll muziku koju stvaraju mladi umetnici iz Srbije, zemalja bivše Jugoslavije, pa i celog sveta. Garažni rok odlikuje sirovost i iskrenost muzičkog izraza i ovaj muzički pravac ima veliki broj poklonika širom sveta.

Garage Fire! Campus Fest je prvi festival ove vrste u Beogradu i namenjen je pre svega mladim ljudima koji žele alternativu društveno prihvaćenim elementima mejnstrim muzike i turbo folka. Festival je neprofitnog karaktera, što podrazumeva besplatan ulaz za sve posetioce i osigurava programski kvalitet i integritet. U slučaju kiše koncerti se pomeraju za sledeći dan. (danubeogradu.rs)

loading...