Naslovna » Izlasci » Izložbe » Izložba fotografija „Corners of the Earth“
Jamiroquai - dressing room
Jamiroquai - dressing room (foto: Bojan Hohnjec)

Izložba fotografija „Corners of the Earth“

Beograd se sprema da dočeka harizmatičnog Džej Keja i njegov bend Jamiroquai. Jedinstvena izložba fotografija „Corners of the Earth“ autora Bojana Hohnjeca biće postavljena u Knez Mihailovoj ulici (od Palate Albanija do KCB) od petka, 14. juna do 1. jula.

Fotografije su nastale na turneji benda Jamiroquai tokom promocije poslednjeg albuma „Rock Dust Light Star“ od 2011. do 2013. godine. Beograđani i posetioci srpske prestonice moći će da pogledaju kako su se „kosmički kauboj“ i ekipa zabavljali na sceni i van nje, nastupajući u dvadesetak zemalja na pozornicama Pariza, Minhena, Berlina, Rima, Londona, Mančestera, Lima, Moskve, Santijaga, Buenos Airesa, Kijeva, Novog Sada, Varšave, Roterdama, Birmingena, Brisela, Barselone…

Autor fotografija Bojan Hohnjec rodom je iz Novog Sada a profesionalno se bavi fotografijom od 2003. godine. Zvanični fotograf benda Jamiroquai postao je 2011. godine. Pre toga, u periodu od 2001. do 2010. godine bio je oficijelni fotograf Exit festivala, a njegove fotografije mogle su se naći i u velikom broju domaćih i stranih magazina. Najveću samostalnu izložbu na kojima su bile izložene fotografije Novog Sada imao je 2009. godine kad je radove videlo više od 40.000 ljudi.

Ideja o izložbi „Corners of the Earth“ nastala je u razgovoru menadžera benda, frontmena Džej Keja i fotografa Bojana Hohnjeca a planira se da bude postavljena u svakom gradu u kome će Jamiroquai nastupati. Čast da započne ovaj ciklus ima upravo Beograd a izložbu će posetiti i svi članovi benda kada stignu u naš grad.

„Ludi šeširdžija“ vas čeka na sceni Kombank Arene, 30. juna!

I posle više od dve decenije, JKay i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“…

Ulaznice po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće SC kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Nada Mandić