Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Jamiroquai dan ranije u Beogradu

Jamiroquai dan ranije u Beogradu

Jay Kay, harizmatični frontmen benda Jamiroquai, odlučio je da pozdravi publiku pre dolaska u Beograd, snimivši video ispred svoje kuće, naslonjen na Dodge Charger, jedan od automobila iz njegove bogate kolekcije.

U subotu Jay Kay i njegov bend dolaze u Beograd, a planiraju da se prošetaju Knez Mihailovom ulicom i pogledaju izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca i uživaju u Beogradu.

Pošto ovogodišnja turneja Jamiroquai nije vezana za promociju albuma, očekuje se više od dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove dvadeset godina duge karijere. Letnju turneju otvaraju koncertom u Bugarskoj, 28. juna, a zatim dolaze kod nas. Prostorom Kombank arene, 30. juna prolamaće se sve sami hitovi poput „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“, „Runaway“ itd.

Strastveni kolekcionar šešira, zaluđenik za automobile, od nedavno i helikoptere, Jason Luís Cheetham poznatiji kao Jay Kay, već dve godine je najbrža poznata ličnost u čuvenoj britanskoj emisiji „Top Gear“. Van koncertnih podijuma, vodi povučen život, retko daje intervjue i uživa u uzgajanju organske hrane.

Pesma za pesmom na top listama, više od 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Jay Kayeva maštovitost.

Energija koju JK deli sa bendom na sceni, definitivno će naterati sve u Kombank areni na ples u nedelju, 30. juna. Ulaznice po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće SC kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...