Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Jamiroquai danas u Beogradu

Jamiroquai danas u Beogradu

Svemirski kauboj i njegov bend Jamiroquai dolaze danas u Beograd, dan pre koncerta koji će biti 30. juna u Kombank Areni.

Jay Kay i momci iz benda ne kriju oduševljenje našim gradom i odlučili su da se ovaj put nešto duže zadrže a slobodno vreme iskoristiće za šetnju gradom i obilazak izložbe „Corners of the Earth“ njihovog zvaničnog fotografa, Bojana Hohnjeca, koja je postavljena u Knez Mihailovoj ulici.

Kao i uvek, potrudiće se da budu neprimetni i skromni kao što su i u listi zahteva koja prati njihov koncert u Areni. Simpatično napisan „rajder“ prate rečenice tipa – količina hrane neophodna za vrlo gladne ljude u delu za tehničko osoblje do „brze hrane“ za Jay Kaya i bend posle koncerta koju čine pizze, sendviči i slično. Pre koncerta, harizmatičnog frontmena u garderobi će čekati kvalitetno belo vino, energetsko piće, limunada ili neko gazirano piće, mineralna voda, limun, med i đumbir za dodatak čaju kao i 100 gr kavijara i cigarete.

Bend će energiju pred nastup prikupiti uz prirodne sokove i sveže voće a devojke, prateći vokali, nazdraviće šampanjcem.

Pošto ovogodišnja turneja Jamiroquai nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove dvadeset godina duge karijere.

Energija koju JK deli sa bendom na sceni, definitivno će naterati sve u Kombank areni na ples. Cene ulaznica su 3.500, 4.500 i 4.900 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...