Naslovna » Izlasci » Festivali » Konkurs za učešće na modnoj reviji Young Walk
Beogradska nedelja umetnosti
Beogradska nedelja umetnosti

Konkurs za učešće na modnoj reviji Young Walk

U okviru Beogradske nedelje umetnosti (BNU), 28. juna biće održana modna revija mladih dizajnera Young Walk.

Na više lokacija u Beogradu, od 28. juna do 7. jula, biće organizovane radionice, predavanja iz različitih sfera kreativnih industrija, izložbi, koncerata, balkanskog takmičenja u ekstremnim sportovima, filmskog i dečjeg programa.

Cilj revije Young Walk je da afirmiše i promoviše studente dizajna i mlade dizajnere iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije će proglasiti najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera. Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom.

Dizajneri mogu prijaviti na konkurs svoje kolekcije odeće. Svaki dizajner prikazaće dve odabrane kreacije. Prijavu treba poslati na mejl office.bnu@gmail.com sa naznakom učešće na reviji Young Walk do 10. juna. Prijava treba da sadrži fotografije kolekcije koju dizajner prijavljuje i kratku biografiju sa fotografijom.

Takođe, do 15. juna otvoren je i konkurs za učešće na radionicama. Zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla office.bnu@gmail.com slanjem motivacionog pisma. Pred budućim učesnicima je izbor od 16 besplatnih radionica iz različitih oblasti: kreativno pisanje, strip, fotografija, zvuk, pojam brenda, modni dizajn, scenski dizajn, slikarstvo, grafiti. U ponudi su i plesne radionice hip-hopa, krampa, elektrobugija i brejk densa, kao i radionice ekstremnih sportova kao što su vožnja rolera, skejta i BMX-a. (danubeogradu.rs)