Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Legendarni Slayer 25. juna u Areni

Legendarni Slayer 25. juna u Areni

Legende metal zvuka, Slayer u Beograd dolazi komfornim autobusima na dan koncerta, 25. juna, a u Kombank areni čekaće ih zamračene svlačionice.

Pored jednostavnog menija na kome se nalazi izbor od piletine, ćuretine i bifteka, žestoki momci iz benda više pažnje posvećuju grickalicama. Običnim čipsem se zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok ostalim danima grickaju tortilja, odnosno kukuruzni čips. Slična „pravila“ imaju i sa M&M bombonama i čokoladicama tako da obične M&M preferiraju kada i obični čips a ostalim danima jedu one punjene kikiriki buterom.

Pored ovoga, nevezano za dane u nedelji, Slayer će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova, energetskih pića. Posle koncerta, nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila ali i raznim vrstama piva i vina. Tom Araya imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva.

Slayer u Beograd dolazi po prvi put u postavci koju čine Tom Araya, Kerry King, Paul Bostaph i Gary Holt. Paul Bostaph se bendu vraća posle duže pauze. Gary Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Jeffa Hannemana. Na ovogodišnjoj turneji imaće 35 nastupa, među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festivala u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi, od juna do oktobra.

„Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti Slayeru“, dodaje Bostaph. „Proveli smo deset godina zajedno, odlično se zabavljali, snimili sjajne pesme, tako da je ovo za mene povratak kući“.

Araya i King svim fanovima poslali su obaveštenje da i pored svih nedaća, turneju ne odlažu.
„Znamo da naši fanovi pate zbog gubitka Jeffa, kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo svi zajedno praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa… Vidimo se!“

Ulaznice po ceni od 2.200 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...