Naslovna » BG svaštara » Nastavlja se kampanja „Najbolji prijatelj“

Nastavlja se kampanja „Najbolji prijatelj“

Sekretarijat za komunalne i stambene poslove u naredne dve nedelje organizuje pet akcija „Najbolji prijatelj“ u okviru letnjeg ciklusa usvajanja pasa iz gradskih prihvatilišta.

Kampanja „Najbolji prijatelj“ će biti još jedna prilika da Beograđani pokažu svoju humanost i ljubav prema životinjama. Ovogodišnje akcije biće organizovane na najprometnijim lokacijama – trgovima i mestima kupovine i opuštanja. Prva će se održati danas, 27. juna, od 10.00 do 12.00 na platou ispred opštine Vračar (Njegoševa 77).

Na ovaj način sekretarijat nastavlja kampanju odgovornog vlasništva i usvajanja pasa „Najbolji prijatelj“ koja je usmerena na buđenje svesti o odgovornom vlasništvu i humanoj potrebi za pružanjem utočišta psima. Veterinari „Veterine Beograd“ biće na raspolaganju građanima na svim akcijama, odgovaraće na njihova pitanja i davati savete vezane za pse.

Druga akcija održaće se u petak, 28. juna, od 10.00 do 12.00 na platou ispred Bitef teatra (Skver Mire Trailović 1), treća u subotu, 29. juna u Tašmajdanskom parku, četvrta u petak, 5. jula u Delta City-ju na Novom Beogradu, a peta u subotu, 6. jula na platou kod restorana „Venecija“ u Zemunu. (Beoinfo)

loading...