Naslovna » Izlasci » Naxi plaža od 15. juna ispred Ušće SC

Naxi plaža od 15. juna ispred Ušće SC

Tradicionalna manifestacija Naxi plaža će biti održana od 15. juna do 15. jula ispred Ušće Shopping centra.

Naxi plaža je najveći letnji projekat na teritoriji Beograda koji je započet 2010. godine. Ideja je da se u samom centru grada stvori prava tropska atmosfera praćena programom koji je prilagođen različitim uzrasnim dobima.

I ove godine tokom mesec dana trajanja manifestacije posetioci će moći da učestvuju u najrazličitijim programima potpuno besplatno. Bogat muzički, sportski, umetnički sadržaj, programi modnog, estetskog karaktera i niz interesantnih aktivnosti očekuju sve posetioce svakog dana, sedam dana u nedelji od 10.00 do 22.00 tokom trajanja manifestacije.

Pravi pesak, prava plaža i ovog leta su ispred Ušće SC na čak 12 hiljada kvadratinih metara. Ambijent kao u najpopularnijim svetskim letovalištima, uz baldahine, suncobrane, ležaljke i najbolju muziku Naxi radija dočaraće pravu letnju zabavu.

Kao i do sada, manifestaciju će podržati i brojne poznate ličnosti, kolege, saradnici koji će učešćem doprineti da Naxi plaža ponudi što bolji program i nezaboravne trenutke.

Ove godine na Naxi plaži nastupiće najveće zvezde regionalne i domaće pop-rok scene, održaće se modne izložbe, najveća takmičenja u odbojci na pesku i drugim sportovima, kreativne radionice, karnevali, plesni i glumački performansi afirmisanih domaćih umetnika i organizacija.

Za najmlađe posetioce biće tu animatori, dečje predstave, muzičke akademije, klovnovi, škole radio voditeljstva, takmičenje talenata i mnogi drugi sadržaji koji su pažljivo odabrani i prilagođeni dečijem uzrastu.

Jedno od najposećenijih dešavanja, takmičenje u karaokama, biće organizovano i ove godine. Sve dame imaće priliku da u „beauty corner“-u upoznaju savremene tehnike ulepšavanja, dobiju stručne savete šminkera, frizera, otkriju sve tajne masaže i drugih usluga.

Na svečanom otvaranju, 15. juna od 19.30, koncert će održati Goca Tržan. (danubeogradu.rs)

loading...