Naslovna » BG servis » Otvaranje letnje sezone na „Tašu“, 6. juna

Otvaranje letnje sezone na „Tašu“, 6. juna

Letnja sezona na otvorenom plivalištu SRC „Tašmajdan“ počinje u četvrtak, 6. juna.

Odlaganje početka sezone uslovili su nepovoljni vremenski uslovi, ali će zato sezona u septembru biti produžena za nedelju dana. Prvi dan za sve posetioce biće besplatan, plivalište će u danima vikenda sa radom počinjati već u 900 i biće otvoreno do 19.00, dok će radnim danima bazen raditi od 10.00 do 19.00.

Cena pojedinačne dnevne karte je 300 dinara, a posle 16.00 ona iznosi 200 dinara, dok za decu do sedam godina za celodnevni boravak na bazenu treba izdvojiti simboličnih 100 dinara.

I ove godine, kako kažu u upravi SRC „Tašmajdan“, jedini u Beogradu, nude svojim posetiocima da za dodatnih 150 dinara svakim danom, u periodu od 12.00 do 18.00, koriste i zatvoreni bazen. Kako se ova ponuda pre svega odnosi na one sugrađane koji su ljubitelji rekreativnog plivanja, tako će za njih biti obezbeđene plivačke staze u zatvorenom plivalištu.

Za one koji će veći deo leta provesti u Beogradu pruža se i kupovine mesečne karte u iznosu od 5.100 dinara ili sezonske od 10.000 dinara, koja u pretprodaji, do 4. juna košta samo 8.000 dinara (važi od 6. juna do 8. septembra). Takođe, kao i predhodne godine biće omogućeno i noćno kupanje za 400 dinara.

Kao i do sada, SRC „Tašmajdan“ će Beograđanima ponuditi niz rekreativnih programa koji će se odvijati na otvorenom plivalištu. Posebno će biti organizovani programi za najmlađe posetioce, kao i mogućnost organizovanja priredbi i proslava dečjih rođendana. (Beoinfo)