Naslovna » Blog » Akcije i reakcije » Poziv Filmstreet-u da poseti Batajnicu

Poziv Filmstreet-u da poseti Batajnicu

Grupa građana Pokret za razvoj Zemuna i Batajnice predložila je organizatorima da ovog leta Filmstreet bude i u Batajnici… U saopštenju piše:

„Batajnica je svojevremeno imala bioskop ali je nažalost izgoreo. Omladina je do dan danas ostala uskraćena da uživa u čarima sedme umetnosti. Jedino zadovoljstvo im ponekad pruži lokalno amatersko pozorište ali su, i sami znate, i za njihovu organizaciju potrebna novčana sredstva, tako da se radujemo njihovim (fantastičnim) predstavama, samo nekoliko puta godišnje!

Videli smo da organizujete Filmstreet na neobičnim mestima. Želimo da vam ponudimo naš sportski centar „Milica Rakić“ koji se nalazi u batajničkom naselju Ekonomija.

Ambijent je jako prijatan, u zelenilu, izdvojen od buke i gužve. Brzo i lako se dolazi do njega, kako iz pravca Zemuna i Beograda, tako i iz Stare Pazove, Banovaca ili pak Šimanovaca.

Batajnici pripadaju i naselja: Busije, Šangaj, Ugrinovci i Grmovac, i verujemo da bi jedna manifestacija kao što je Filmstreet, zaista usrećila našu, skoro izolovanu omladinu“.

loading...