Naslovna » BG svaštara » Promocije » REBEC 2013

REBEC 2013

Posle niza veoma uspešnih godina REBEC 2013 događaj ove godine ide korak dalje nudeći svojim učesnicima i posetiocima mnogo više interesantnih tema iz oblasti investiranja u nekretnine i najrazličitije privredne grane u regionu.

Glavne teme ovogodišnjeg REBEC-a biće posvećene razvoju maloprodaje, hotelske i industrija logistike i distribucije kao i daljem razvoju regionalne saradnje. Što se tiče programa vezanog za javno-privatno partnerstvo, REBEC događaj će biti fokusiran na prikaz pozitivnih rešenja i iskustava u regionu.

Do kraja ove godine biće završen program preporuka i izbora projekata koje predlažu 32 lokalne samouprave. Izabrani projekti će steći preporuku i mogućnost da se promovišu u inostranstvu na tradicionalnim specijalizovanim sajamskim i drugim događajima vezanim za investitore u ovoj oblasti.

Na pratećem REBEC događaju, jedna od bitnijih tema biće i razvoj energetike gde Srbija, zahvaljujući svojim bogatim resursima u oblasti obnovljivih izvora energije, posebno ističe svoje kapitalne mogućnosti da postane energetski lider u regionu i ujedno faktor regionalne energetske stabilnosti.

Sertifikacija objekata i sve intenzivnije osvajanje znanja i u ovoj oblasti, sa sve većim brojem domaćih stručnjaka, definitivno ukazuje na pozitivan razvoj Srbije i u ovoj oblasti.

Događaj će okupiti najeminentnije stručnjake iz različitih privrednih oblasti, preduzetnike, trgovce nekretnina i uopšte ljude pozitivnog duha koje zanimaju budući pravci investiranja u Srbiji i regiji.

REBEC traje do 21. juna u poslovnom prostoru kompanije “SEE Offices”.

Više o REBEC-u možete saznati na www.rebec.rs.