Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Sve je spremno za Whitesnake
Kalemegdan, mapa - Whiitesnake
Kalemegdan, mapa - Whiitesnake

Sve je spremno za Whitesnake

Završene su pripreme za današnji koncert grupe Whitesnake na Donjem gradu Kalemegdana, a po proceni meteorologa publiku očekuje rok spektakl pod vedrim nebom.

Kapije se otvaraju od 19.00, grupa Kraljevski apartman na binu izlazi oko 20.00, a Dejvid Koverdejl i Whitesnake planiraju da koncert počnu oko 21.30. Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po cenama od 1.990 za Parter, 2.990 za Fan Pit i 3.500 dinara za VIP tribinu.

Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena…) koje će raditi do 20.00 tokom celog dana.

Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša, a koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će publika moći od 18.00 do 22.00 da nabavi svoje ulaznice.

Zbog bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će u petak od 18.00 do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuškog do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza.

U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje. (danubeogradu.rs)