Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Svi na pod pre Jamiroquai u Kombank areni

Svi na pod pre Jamiroquai u Kombank areni

Pre nastupa benda Jamiroquai, 30. juna u Kombank areni, publiku će razigrati domaći bend Svi na pod.

Izbor pesama biće posebno prilagođen stilu Jamiroquai a sadržaće i skroz nove pesme, pored tri aktuelna singla koja su u poslednjih šest meseci osvojili prva mesta na svim domaćim top listama. Konačan izbor predgrupe došao je direktno od menadžmenta Jamiroquai jer, kako su naveli – „energija koju emituje Svi na pod je upravo ona koju želimo da se prenese našoj publici“.

Svi na pod se za kratko vreme, vrtoglavo našao među trenutno najboljim bendovima domaće scene a svoju popularnost šire i po regionu. Do kraja godine očekuju ih brojni nastupi u Sloveniji kao i nastup na prestižnom Terraneo festivalu u Šibeniku koji se nedavno našao na Forbsovoj listi najboljih evropskih festivala. Pored svirki, vredno rade i na novim pesmama, spotovima i remiksima koje možemo očekivati iz Svi na pod radionice do kraja godine. Takođe, ceo drugi album uslediće ubrzo posle objavljiavanja novih pesama a predstavljaće muzički iskorak u odnosu na prethodni.

Jamiroquai je spreman za susret sa našom publikom. Jay Kay i njegov bend, kao što je najavljeno, dolaze dan ranije u Beograd. Koncert počinje u 20.00. (danubeogradu.rs)